Переваги та відмінності пружинних блоків

foto_avtor
28 мая 2020
0

Люди вже настільки звикли до комфортабельного місця для сну у вигляді м'якого ліжка або дивану, що вже й думати не бажають про відпочинок на популярних в радянські часи ліжка з панцирною сіткою. Не секрет, що хороший сон і відпочинок може забезпечити не саме ліжко, хоча й воно є важливим, а і правильно підібраний матрац. Компанія Матролюкс вже більше десятиліття займає лідируючі позиції на ринку матраців і меблів, і завоювала довіру не одного десятка тисяч покупців .

Вибір матрацу - справа дуже копітка, і до нього потрібно підходити відповідально, і щоб забезпечити собі максимально комфортне спальне місце, важливо знати з чого і як виготовляються матраци. Як відомо, існує безліч пружинних блоків, а також інноваційних технологій для виробництва безпружинних матраців. У цій статті ми розповімо про те, які існують пружинні блоки, а також у чому полягають їхні відмінності і переваги .

Використовувані типи пружинних блоків в матрацах Матролюкс :

1. Bonnel. Найвідоміший і поширений блок пружин , який ще називають класичним. У ньому пружини з'єднані між собою за нижню і верхню основу. Кожна пружина трохи звужується до центру і розходиться до країв, нагадуючи собою пісочний годинник. Подібні блоки ще називають залежними, і у них є свої достоїнства:

  • Довговічність. Добре зарекомендувала себе технологія, яка використовувалася протягом багатьох років.
  • Хороший розподіл навантаження на кожну пружину.
  • Відносно невисока вартість .
2. PocketSpring. Пружинний блок нового покоління, в якому пружини можуть стояти як в шаховому порядку, так і щільними рядами, утворюючи своєрідні стільники . Пружини виконані у формі діжок, і кожна одягнена в спеціальний чохол. Своєрідні мішечки з'єднуються спеціальним клеєм між собою. Такі матраци здатні повторити контури тіла і забезпечити потрібну підтримку.
3. SmartSpringMultizone. Завдяки збільшенню щільності розташування пружин даний блок забезпечує більшу жорсткість, ніж у блоку PocketSpring, але, в той же час, має всі властивості, як і розглянутий вище тип. Слід сказати, що в блоках пружин типу Multizone в районі стегон жорсткість пружин буде найбільшою, і найменшою в районі шиї та кінцівок. Ці властивості забезпечать максимальне розслаблення для Вашого тіла .

До незаперечних переваг пружинних блоків незалежного типу можна віднести:

  • Підвищені ортопедичні властивості.
  • Відсутність "ефекту хвилі". Стискатися будуть лише ті пружини, на які припадатиме навантаження, що забезпечить її точковий розподіл.
  • Відсутнє тертя пружин, а, отже, Ви не почуєте неприємного слуху скрипу.

Пружинні блоки є основою практично будь-якого матраца і використовуються спільно з різними наповнювачами : пінополіуретаном, кокосовою койрою, латексом, повітряною піною, термоволокном. Всі вищевказані матеріали є гіпоалергенними і відповідають найвищим вимогам якості.

Сподіваємося, що викладений матеріал допоможе Вам у виборі матраца. Кожен пружинний блок має свої переваги, а тому вибір завжди залишиться за Вами. Ви можете підібрати матрац з будь-яким пружинним блоком, необхідним ступенем жорсткості і наповненням в інтернет-магазинах Матролюкс .

Коментарі

Cтатті