Які найкращі ортопедичні матраци

foto_avtor
Andre Shonin
12 сентября 2023
0

Основні критерії вибору матраца

Якщо ви опинилися на цій сторінці, значить перебуваєте в пошуках якісного ортопедичного матраца. До його вибору необхідно підходити виважено і відповідально. Адже від цього залежить не тільки тривалість служби аксесуара, а й ваш комфорт, можливість висипатися і мати гарне самопочуття. У цій статті ми розповімо, які хороші матраци представлені на сучасному ринку, а також поділимося корисними порадами щодо їх вибору.

Отже, вибираючи спальний аксесуар, необхідно звертати увагу на такі характеристики:

  1. Тип конструкції. Існують пружинні, безпружинні та тонкі моделі. Перший варіант виготовляється на основі одного з пружинних блоків. Безпружинні вироби надають ортопедичну підтримку завдяки варіативності внутрішнього наповнення.
  2. Тип пружинного блоку. Найпопулярнішими типами пружин є Pocket Spring і Bonnel. Незалежний пружинний блок має високі ортопедичні та анатомічні властивості. Він підлаштовується під вигини тіла і надає точкову підтримку.
  3. Внутрішнє наповнення. Від вибору наповнювачів залежить комфорт і ступінь пружності спальної поверхні. Кожен матеріал має певні властивості, такі як м'якість, еластичність, жорсткість, запам'ятовування форми тощо.
  4. Жорсткість. Вибір жорсткості залежить від вашої ваги, віку і стану здоров'я. Більш м'які моделі підходять для худих і літніх людей, а жорсткі — для повних, активних і тих, хто страждає на захворювання спини.
  5. Навантаження. Звертайте увагу на показник максимально допустимого навантаження. Ваша вага не повинна перевищувати це число, щоб матрац прослужив якомога довше, а його поверхня не деформувалася.

Також рекомендуємо ознайомитися з рейтингами і відгуками про товари, вивчити думки людей на форумах тощо.

ТОП 5 найякісніших матраців

Усі матраци, які виробляє фабрика Matroluxe, вирізняються високою якістю, зручністю і довговічністю.

Ми хочемо виділити наступні моделі, щоб ви звернули на них свою увагу:

  • Like/Лайк. Це безпружинна модель з різнобічною жорсткістю. Одна її сторона трохи жорсткіша завдяки використанню піни SHR foam ML®. Аксесуар підійде для будь-якого ліжка і зробить ваш сон в рази комфортнішим.
  • Cappuccino New/Капучино New. В основі цього виробу пружинна система Pocket Spring. Вона складається з незалежних одна від одної пружин, кожна з яких автономно реагує на навантаження. Це найкращий матрац, який забезпечує точкову підтримку тіла і зберігає правильний вигин хребта.
  • Azalia/Азалія. Модель з асиметричною жорсткістю, яка підходить широкому колу споживачів. В її конструкцію входить пружинний блок Pocket Spring з поділом на 5 зон, який забезпечує індивідуальну підтримку п'яти різних зон тіла.
  • Direct/Директ. Це м'який двосторонній топпер, який зробить ваш сон комфортнішим. В її основі інноваційний матеріал FHR Double Color Foam ML®, який забезпечує безперервний повітрообмін і терморегуляцію.
  • King Mattresses Richard/Річард. Преміальний матрац з ексклюзивним дизайном, виготовлений із застосуванням пружин Intellect Pocket і Mini Soft Touch. Також у його наповненні використовуються інноваційні високоякісні матеріали.  

ТОП 5 найдоступніших матраців

Якщо ви шукаєте бюджетну модель із високими показниками комфортності, пропонуємо вашій увазі такі варіанти:

  • Topper-futon 1/Топпер-футон 1 кокос жаккард. Це тонкий ортопедичний матрац із різнобічною жорсткістю. Він добре згладжує нерівності поверхні і робить її більш комфортною. Виріб надійно фіксується за допомогою зручних гумок.
  • Lier/Лієр. Безпружинний варіант із наповненням у вигляді латексованої піни Latex foam та ортопедичної піни Air foam. Ідеально поєднується з будь-якими ліжками і забезпечує комфортний відпочинок.
  • Provance/Прованс зима/літо. Бюджетна модель на незалежному пружинному блоці Pocket Spring. Вона підлаштовується під вигини людського тіла і надає анатомічну підтримку.
  • Лідс. Це безпружинний матрац монолітного типу. У його наповненні один товстий шар матеріалу Air Foam HD. Ортопедична піна вирізняється оптимальним балансом м'якості та пружності, добре тримає форму і пропускає повітря.
  • Лайт-2 кокос. Цей виріб користується великою популярністю серед покупців, зокрема, серед власників готелів, хостелів тощо. Його основі пружинний блок Боннель, який вирізняється стійкістю до високих навантажень.

Матрац якої фірми найкращий

Хороші та недорогі матраци представлені в асортименті багатьох виробників.

Лідерами українського ринку вважаються такі бренди:

  • Матролюкс. Наша фабрика займається виготовленням ортопедичних матраців протягом багатьох років. В асортименті представлені пружинні, безпружинні, тонкі, дитячі, каркасні та інші типи виробів. Ми використовуємо виключно якісні та антиалергенні матеріали, а також відстежуємо нові тенденції ринку.
  • Come-For. В асортименті представлена продукція преміального, середнього та економ-класу. Компанія спеціалізується на виробництві всіх типів матраців, використовуючи безпечні та екологічно чисті матеріали.
  • ЕММ. Цей виробник випускає такі популярні лінійки матраців, як SLEEP&FLY, Take&Go, Evolution, ComFort тощо. Для їх виготовлення використовують новітні технології та матеріали. На виробництві ведеться суворий контроль якості та безпеки.
  • Vellam. Компанія пропонує моделі типу Стандарт, багатозональні та посилені вироби класів Преміум, Люкс і Експо-Лайн, а також дитячі матраци.
  • Usleep. Компанія спеціалізується на виробництві бюджетних, але якісних моделей. Клієнтам обіцяють високий рівень комфорту, довговічність і надійність продукції.

Переваги матраців від MatroLuxe

Продукція, яка представлена в нашому інтернет-магазині, має такі переваги:

  • Якість матеріалів. Ми використовуємо виключно якісні, довговічні та гіпоалергенні матеріали. Це натуральні та синтетичні наповнювачі, виготовлені із застосуванням новітніх технологій. Вони забезпечують ортопедичну підтримку тіла і тривалий термін експлуатації аксесуарів.
  • Ортопедична підтримка. Наші вироби підтримують хребет в анатомічно правильному положенні, а також не чинять тиску на м'язи та суглоби. Саме таким має бути хороший матрац для щоденного сну.
  • Довговічність. Товари бренду мають тривалий термін експлуатації. На кожну модель діє довгострокова гарантія.
  • Великий вибір. В асортименті представлені різноманітні моделі для вашого комфорту. Ви можете замовити протипролежневий матрац із піною пам'яті, варіант з анатомічними властивостями на основі латексу або ультражорсткий для профілактики захворювань хребта.
  • Лояльні ціни. Ми гарантуємо розумне співвідношення ціни та якості, а також регулярно впроваджуємо різні знижки та акції.

Наша компанія здійснює доставку товарів по всій Україні. Також можна здійснити самовивіз товару зі складу, розташованого у вашому місті.

Коментарі

Cтатті

Як вибрати диван 19 апреля 2024
Andre Shonin

Як вибрати диван

Визначення потребВід правильного вибору дивана залежить затишок і функціональність вашої кімнати. Відшукати ідеальний варіант — завдання, яке потребує уважно...